Ada pula yang benci?

>> Saturday, January 1

Selepas persembahan cemerlang oleh penjaga gol sensasi masa kini, Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apex, awek atau juga kekasih hati beliau, Aimie, kini mula mendapat tempias dari kepopularan Apex itu. Aimie juga seorang blogger. Check her blog. Short & Sweet

Dan, kini ada pulak yang membenci dan meluat dengan dia. Siap buat fan page lagi kat facebook. Check This Out. LINK



Aku tak tahu apa punca ada manusia yang benci dan meluat dengan dia ni? ada pulak dia buat salah dengan kau ke? adakah ini kerana cemburu? beragak la kalau cemburu pon. ini bukan caranya. terima je la. sudadh itu ditentukan dan itu memang jodoh mereka untuk bersama. sweet pe mereka. sifat dengki mendengki sebegini sungguh tak baik ye.

Sudah-sudah la tu. cukop2 la. janganlah menyakiti orang yang tak bersalah semata-mata korang dengki dan cemburu. dan memang aku rasa motif utama adalah cemburu ataupun beliau pernah ada sejarah bergaduh ngn aimie ke masa kecik2 dulu. kerana telah kecoh bahawa admin page tersebut adalah seorang wanita yg berprofil facebook dengan nama Daniella Damien.




Kepada Aimie, harap bersabar je la ye. Teruskan hidup dengan gembira. Jangan nak pikir sangat hati busuk manusia lain. Manusia ni macam-macam. Pening la kalo nak pikirkan perangai sorang-sorang.Buat taktau je la. Tak pun, susah-susah sangat kau saman je beliau itu. hahahahha! Teruskan menulis blog ye!


p/s: update..
*dan beberapa minit sahaja selepas post ini dipublish, aku mendapat tahu bahawa page pembencian tersebut telah didelete!*


Nukilan Hati dari FARIDKAMILMARAVILLA. forza milano ! gomo kelate gomo !

16 kata jiwa anda:

nub January 01, 2011 7:46 PM  

adoii..tu pon nak jeles,,,adoiiyaaiii

haha

MéuzAngelo™ XXIII January 01, 2011 7:54 PM  

aku rase yg buat page tu budak sekolah lagi..

kalo dh besar mcm kite ni, xde nak buat mcm tu..

http://meuzangelo.blogspot.com

maldinifaridkamil January 01, 2011 7:54 PM  

taw xpe..cmburu xbtempat..haih..

maldinifaridkamil January 01, 2011 7:54 PM  

tu la pasal..mesti budak2 nye..prangai mmg budak2 sgt!! hahaha

Zeenathul Azreen January 01, 2011 7:57 PM  

bangang je page macam ni. *kan dah marah.

maldinifaridkamil January 01, 2011 8:00 PM  

betol punya marah tu ha...hahaha..memang tak beragak kan..ish..

FIFIEY LYCHEE MARATION January 02, 2011 5:26 PM  

lucu plak aksi jeles menjeles ni kn? it's not supposed to be laah!

cerita ragam dunia sungguh! credit to her, tetibe glmourrr... haha..

maldinifaridkamil January 02, 2011 9:51 PM  

aah..glemer ttbe kan..hahahha..
mcm2 dunia ni..

KONCO BLOGGY! January 04, 2011 2:07 AM  

DIE JELES KOWT

http://tinyurl.com/28wsxw9

maldinifaridkamil January 04, 2011 2:18 AM  

dah nampak sangat la..memang dia sangat2 jeles..haha..

mizzshahida January 04, 2011 1:58 PM  

bkn jeles or sakit ati..myb dieorg meluat kot cm terover dos la plak an:p

maldinifaridkamil January 04, 2011 2:40 PM  

ala..biasa la..bila pasangan da famous, mesti la terkena tempias jugak..rilex suda..hidup ni kn ada turun naiknye..:p

mizzshahida January 06, 2011 1:08 AM  

ha3..xperlu nk melatah kot ngn gelagat mereka2 =)

maldinifaridkamil January 06, 2011 2:04 PM  

KELAKA JE KAN..HAHA..REAKSI BIASA MANUSIA..DENGKI..HAHAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Add This

Sebarkan ke seluruh alam maya!

  © Free Blogger Templates Wild Birds by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP