Pertandingan Kentut

>> Thursday, January 27


Pada zaman Jepun purba, pertandingan kentut paling kuat dan paling panjang sering diadakan di bandar-bandar atau kampung-kampung. Sehingga kini, ia menjadi ikutan. Pemenang ditabalkan sebagai Raja Kentut tahunan.

Persoalannya, kenapa tidak diadakan pertandingan kentut paling busuk? ahahahaha.

Saksikan video di bawah ini. satu pertandingan kentut di negara Jepun.



Walaupun orang Jepun adalah dianggap WEIRDO, tapi sekurang-kurangnya mereka dah mencipta NINTENDO..hahahaha


Nukilan Hati dari FARIDKAMILMARAVILLA. forza milano ! gomo kelate gomo !

21 kata jiwa anda:

misshoho January 27, 2011 11:40 PM  

hye..misshoho da dtg sini..hehe..lwak la contest fart ni..:)

maldinifaridkamil January 28, 2011 12:10 AM  

thanx misshoho...:)
pelik2 kan org jepun ni..

d_LA January 28, 2011 12:12 AM  

org jepun ni mmg pelik2 game dia..tp xleh play la video tu sbb tenet selow giler ni..wuwuuuu

maldinifaridkamil January 28, 2011 12:28 AM  

ala..yeke..rugi..video tu klaka gler..huhuhu

Hannan Al-Qudsey January 28, 2011 1:12 AM  

HAHAHA kentut paling busuk? bukan semua kategori kentut tu sama ke? bunyi yg berbeza.. jepun ni mmg RAKYAT PALING FUNNY tau!! bijak smpi dh takde keje lain buat acara tahunan lak.. HAHAHAHAHA

maldinifaridkamil January 28, 2011 11:24 AM  

diorang buat kategori la..ish..ape lak sama..ne same..kalo bunyi kuat xsmstinya busuk..hahaha..

micky eyqa January 28, 2011 2:29 PM  

cuba praktikkan dekt malaysia, pe jadi..
anwy nice entri

maldinifaridkamil January 28, 2011 9:39 PM  

micky..klo de kt msia, sy msti msuk..nk cuba nasib..hahaha

Ky√™rulL January 28, 2011 10:09 PM  

hahahahahahahaahaha~ macam gampang siot.. sumpah.. hahahaha

Azuan January 28, 2011 10:13 PM  

malaysia pun ada tp dulu dulu la..mak ak pernah citer..hahaa

ZiRa January 28, 2011 10:43 PM  

nak join la contest ni!hahah (^_^)

ZiRa January 28, 2011 10:43 PM  

nak join la contest ni!hahah (^_^)

maldinifaridkamil January 29, 2011 2:23 PM  

kye..org jpun mmg gmpg..hahah
azuan..mak aku xde cte lak..haha
zira..join la..leh uji kekuatan kentut anda..haha

Ashraf[systemdown] January 29, 2011 3:36 PM  

ishh..best jgk nie..
tapi klau buat bau kentut terhebadd msti juri byk pengsan.. :D

maldinifaridkamil January 29, 2011 3:38 PM  

ashraf..kompem la xde mnusia yg nk jd juri..hahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION January 29, 2011 7:22 PM  

ok, suruh kerajaan try buat di malaysia:) lol;D

maldinifaridkamil January 30, 2011 10:25 AM  

hahahah..kompem ramai layan nye contest ni!!hahahaha

Mrs Caspian January 30, 2011 8:17 PM  

kentut pun leh wat contest???ya Allah haiii...

maldinifaridkamil January 30, 2011 8:25 PM  

macam-macam kan orang jepun..haih~~~

~Airieda~ April 02, 2011 5:04 PM  

macam2 org jepun nie..ske buat pertandingan yg pelik2...klakar sungguh..

jenjalan tinggalkan jejak..

maldinifaridkamil April 03, 2011 9:13 PM  

tersangat la pelik ok. ahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Add This

Sebarkan ke seluruh alam maya!

  © Free Blogger Templates Wild Birds by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP