CONTEST PEACE NO WAR :)

>> Friday, June 17


Contest ini adalah sebuah contest bergambar yang dianjurkan oleh Cik Muna Rahimah dari blog Muna Itu Saya. Silakan join ye. Kalau nak join, sila klik di banner itu untuk link nye. TQ~ :)

Syarat-syaratnya:

=> WAJIB follow blog muna .
=> Buat satu entri tentang "peace no war contest"
=> letakkan banner contest ni dekat post tu .
=> sertakan satu gambar yang buat "PEACE" .
=> dah siap tulis entry , link kan url entry tu dekat entry ni .
=> tag 3 orang . lebih pun takpe :)
=> mesti gambar korang tau . kalau gambar ramai2 takpe :)

Gambar yang aku pertaruhkan adalah :



takde la comel pn. tapi orang kata cute. hurmmm. :D

Orang-orang yang aku tag adalah :

1. Cikgu Suraya
2. Ku Nur Izzati
3. Penghuni Malam


Nukilan Hati dari FARIDKAMILMARAVILLA. forza milano ! gomo kelate gomo !

5 kata jiwa anda:

Pisyek June 17, 2011 4:42 PM  

ini komfem menang terus ni. xD

Entri terkini: Contest Peace No War Muna

Mohd Yusuf June 17, 2011 4:58 PM  

semoga berjaya bro....ha3

Cikgu Suraya June 18, 2011 11:57 AM  

opss...sue xde broadband skrg..so mlas nk menaip...ni pn bke gune pc kt cc jap :P
tengok la nnti kalu sempat :)
thnks tag

maldinifaridkamil June 18, 2011 2:58 PM  

tyha n yusuf : THANX ! :-*

pisyek : kau nye ag smart do! hahaha

sue artis : takpa. saja tag. enjoy ur life k:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Add This

Sebarkan ke seluruh alam maya!

  © Free Blogger Templates Wild Birds by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP