Apakah sebab seorang lelaki itu adalah tidak MACHO?

>> Monday, December 20


1- Meminta wang dari perempuan, walaupun hanya meminta kredit rm10, anda akan dipandang buruk oleh wanita tersebut.

2- Berpakaian selekeh. anda akan dicop tiada gaya..


3- Rambut tidak berminyak..TIDAK!!..pasti wanita itu bertanya, 'mamat ni mandi ke tak?' walaupun pada hakikatnya anda mandi..


4- Baju anda tidak bergosok..nampak sangat anda pemalas..hehe


5- Anda bersikap pemalu dan tidak berani..sebagai lelaki, anda harus berani buat ape saja, barulah wanita terpikat dengan kamu..


6- Anda tidak senyum apabila anda melihat ada wanita tersenyum pada anda, memang sah anda akan diumpat..


7- Anda selalu ponteng kelas.. wanita sangat benci lelaki ini..maybe tak semua..heee..

8- Anda sangat panas baran..wanita akan takut untuk mendekati kamu.. bahaya!!

9- Anda seorang playboy..wanita tidak akan sekali-kali berfikir untuk menjadi kekasih kamu.. hahaha..WOMANIZER!!


10- Anda tidak bersungguh-sungguh semasa melafazkan cinta kepada wanita kesayangan anda.. kalau cinta anda tidak diterima buat kali pertama, cubalah lagi untuk kali yang seterusnya..hati wanita sangat lembut sebenarnya..mana tahu jika si dia terpaut dengan kesungguhan anda..WAH!!


11- Anda tidak menjawab pertanyaan wanita..memang anda sangat menyakitkan hati..jangan haraplah wanita itu nak tegur anda balik..keh3..


12- Anda menghentikan perbualan anda dahulu melalui sms..xmacho..


13- Anda membiarkan wanita berdiri dalam bas..sgt tidak boleh diterima..


p/s: so, what say you?


Nukilan Hati dari FARIDKAMILMARAVILLA. forza milano ! gomo kelate gomo !

8 kata jiwa anda:

NUR NAZIEMI December 20, 2010 10:09 PM  

bukan takat kredit RM10. suruh transfer RM1 pun dah boleh kena reject. haha

p/s: susah lah word verification bila nak komen. ;)

maldinifaridkamil December 20, 2010 11:19 PM  

kalau pinjam kredit camne? ok x? hehehe..

p/s.. ada aku kesah..hahahah

dalam komen ni xley like la..:p

unwanted December 21, 2010 10:46 PM  

rasanya baju aku memang jenis tak payah gosok kot..ha3

maldinifaridkamil December 21, 2010 11:13 PM  

itu memang style skarang la..
beli kemeja yg jens xyah gosok..
huhu..

Fifi December 22, 2010 11:12 AM  

hahahha kn btul..trbukti lelaki sgt mls..

maldinifaridkamil December 25, 2010 8:50 PM  

memang betol sgt la..tulus dari hati..heehhehhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Add This

Sebarkan ke seluruh alam maya!

  © Free Blogger Templates Wild Birds by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP